Flexim international

De professionele bouwwereld werkt al jaren met Flexim dakmortel en is sinds 1985 hét kwaliteitsproduct voor onderhoud, renovatie én nieuwbouw! Buitengewoon duurzaam en ontwikkeld vanuit een ecologische gedachte met als hoofdbestanddeel ouderwetse ‘groene’ lijnzaadolie. Anno 2016 is de mijlpaal van 5 miljoen met Flexim behandelde daken bereikt.

Flexim International BV is gevestigd in Heerhugowaard. Hier worden alle binnenkomende orders met de meeste zorg geproduceerd, verpakt en verzendklaar gemaakt voor de afnemers in binnen- en buitenland.

International Service Points (ISP)
In 1987 werden de eerste producten geëxporteerd naar het buitenland. Vandaag de dag wordt Flexim dakmortel in meer dan 15 landen verkocht.

In sommige landen is Flexim nog op zoek naar een dealer. Ook ISP worden van Flexim? Stuur ons een bericht en ontdek de mogelijkheden.

Service en ondersteuning 
Vanaf de oprichting in 1985 heeft Flexim International BV 33.000 daken voor verschillende opdrachtgevers in Nederland zelf behandelt. Zo heeft Flexim International BV een schat aan kennis opgedaan en de kwaliteit van Flexim dakmortel in de praktijk ervaren én bewezen. Met deze ervaring zijn wij en kunnen wij onze afnemers, nationaal en internationaal optimaal van dienst zijn in het gebruik van Flexim dakmortel.